G.A.N. Energetikai és Technológiai Kft.

Hírek

Lopásgátlás Chip-technológiával

Lopásgátlás Chip-technológiával

A lopási kockázat létezik mindannyiunk életében, de van valami nagyon kicsi, aminek nagyon nagy hatása lehet abban, hogy csökkentse az Ön tulajdonának lopási kockázatát! A homokszemnél kicsit nagyobb DataDotDNA mikropontok egy pozitív és állandó azonosítást jelentenek a gépkocsik, személyi tulajdon és vagyontárgyak számára.

A következő hullám – Raj formációban úszó víz alatti drónok

A következő hullám – Raj formációban úszó víz alatti drónok

A Lübeki Egyetem Számítástechnikai Intézete kifejlesztett egy környezetvédelmi felmérésekre használható, megfizethető AUV (önvezérléssel működő víz alatti jármű) szerkezetet, amit víz alatti Navigációs Robot és Monitoring Rendszernek neveztek el (MONitoring System and Underwater Navigation Robot – MONSUN II).

3D nyomtatás - emberi csontszerkezet

3D nyomtatás - emberi csontszerkezet

A 3D nyomtatás és emberi csontstruktúra kereszteződése az élet több területén is elterjedőben van. Ahogy azt már a lakóházaink felépítéseben is megálmodjuk úgy a járművekben is alkalmazhatjuk. Az emberi csontszerkezet utánzásában rengeteg potenciált látunk a jövőre nézve!

Vízoldékony polimerek

Vízoldékony polimerek

A vízoldékony polimerek világpiaca 2022-re elérheti a 43,79 milliárd USD-t. A riportban a Grand View Research Inc., arra hívja fel a figyelmet, hogy növekvő kereslettel lehet számolni a vízoldékony polimerek terén a víztisztítás, megnövel olajkinyerés (EOR), fúrás és hidraulikus törést alkalmazó technológiák részéről az elkövetkező 7 évben.

1